Page 2 - index
P. 2

VI FINNS HÄR
 FÖR ER!
Det löste sig genom god planering, genom besparingar internt i största möjliga utsträckning, samt genom att vi har alla er fantastiska kunder som fortsatte handla av oss i tuffa tider.
Vi kan fortsatt vara nöjda med alla revisioner som vi går igenom årligen där vi gång på gång visar goda resultat. Både gällande kvalitets- och miljöledningssystem men även revisioner som exempelvis Möbelfakta och social hållbarhet. Det är kvittot vi behöver för att visa oss själva att vi gör ett bra jobb på dessa fronter, men det är minst lika viktigt för er som kund att veta att vi sköter organisationen på ett föredömligt sätt.
Låt oss hoppas att 2021 bereder vägen för ett nytt framgångsrikt år där ord som pandemi får ställa sig i skymundan och låta samhället få återgå till ett hyfsat ”normalläge”. Vi får nog vara beredda på att allt inte kommer vara helt normalt framöver gällande arbetssätt och rutiner då allt det vardagliga har fått nya synsätt. Och det behöver absolut inte vara en negativ betoning på nya synsätt. Vi alla behöver omfamna våra nya utmaningar och synsätt för att vända dem till fördelar, som med mycket annat här i livet. En sak är säker åtminstone, ABA Skol kommer fortsätta att göra allt för att ni som kunder ska känna er nöjda!
Året 2020 lär vi nog minnas av många olika anledningar, men framförallt relaterat till termer såsom pandemi, smittspridning, restriktioner, permitteringar och arbetslöshet. Vi har idag tyvärr ett mer isolerat samhälle än vad vi tidigare varit vana vid och vi på ABA Skol har stött på nya utmaningar både internt och externt. Pandemin har påverkat våra tillverkare och leverantörer, vilket lett till både försenade och uteblivna produktioner och leveranser.
Vi har haft en påtagligt ökad sjukfrånvaro internt då många har fått stanna hemma vid minsta symptom enligt de samhällsråd vi fått. Vi har levt med en oro över nedstängda verksamheter för våra barn och unga, vilket lett till utmaningar i att hålla hårt i alla likvida medel när marknaden helt plötsligt blev väldigt osäker.
Men det är skönt att kunna säga att vi, mitt i allt som händer runtomkring oss och i samhället, står stadigt emot de motgångar som vi har upplevt och som säkerligen kommer göra sig påminda ett bra tag framöver. Vi väljer att se det från den ljusa sidan och det är att vi fortsätter levererar varor till de viktigaste i världen. Olika avtal runt om i landet har inneburit en rejäl ökning av orderingången, något som medfört att vi faktiskt har kunnat anställa sju personer i vår lagerverksamhet. Alla medarbetare på ABA Skol har klarat sig utan permitteringar, vilket var av allra högsta prioritet för oss.
    Maryam Amini
Urban Bredhe
MILJÖANSVARIG
VD
ABA SKOL AB
ABA SKOL AB

   1   2   3   4   5