Page 283 - index
P. 283

KUBO CODING
Hands-on och skärmfri programmering från 4+ år. KUBO är ett prisat klassrum- koncept som med enkelhet tar bort alla hinder för att undervisa programmering och kodning till elever från 4 år. Att programmera med KUBO är lika enkelt som att lägga pussel. Det finns mycket bra stödmaterial för att hjälpa pedagoger undervisa programmering och kodning med Kubo. Vackert illustrerade lektionsplaner som är fria att ladda ned.
481 0100
3.470:-
NY
KUBO & SCOTTIEGO! | PROGRAMMERING | 283 NY
           NY
  KUBO CODING+
Redo att höja nivån på dina skärmfri aktiviteter med KUBO Coding+
Lägg till fart, tid och distans till dina KUBO utmaningar. Höj dina elevers kunnande i programmering och kodning med KUBO Coding+. Lär hur man skapar mer avancerade funktioner KUBO Coding+.
KUBO CODING++
481 0200
SCOTTIEGO!
830:-
NY
481 0300
830:-
Det senaste tillskottet från KUBO består av en serie av TagTiles® som behövs för att introducera alla grundläggande koncept av programmering och kodning. Allt detta fortsatt hands-on, skärmfri på KUBO’s unika sätt.
       Ett innovativt läromedel där man kombinerar den virtuella världen med hjälp av telefon eller lärplatta med verkligheten i form av kartongblock. Kartongblockens uppbyggnad skannas av och bestämmer Scotties rörelsemönster i den virtuella världen. Här finns över 100 olika uppgifter med addition, subtraktion, nummer, algoritmer, loopar, OM-satser, funktioner och mycket annat med varierande svårighetsgrad. Alla kan programmera i appen och man behöver inte någon erfarenhet av programmering sedan tidigare. Det ingår även ett speciellt konto för pedagoger som möjliggör upplåsning av alla modulerna. Innehåller 179 block till algoritmbyggande, instruktionsbok, plansch till att lägga ut blocken. Spelet kräver att man laddar ner en applikation till sin enhet. Lärplatta ingår ej.
392 1304 908:- ÄNNU MER PÅ WWW.ABASKOL.SE
 


   281   282   283   284   285