Page 287 - index
P. 287

    MICRO:BIT MED INVENTOR’S KIT OCH TILLBEHÖR
Kitronik Inventor’s Kit för BBC micro:bit är ett utmärkt sätt att komma igång med programmering och att skapa med BBC micro:bit.
Inventor’s Kit innehåller allt du behöver för att slutföra tio experiment inklusive användning av lysdioder, motorer, LDR och kondensatorer. För
att komma igång ingår handbok med som som guidar dig genom allt du behöver veta om programmering av BBC micro:bit. Innehåll: Micro:bit. Du behöver ingen erfarenhet av programmering eftersom handboken guidar dig varje steg på vägen. Du kommer programmera och skapa kretsar på nolltid! Kitronik Investor’s Kit för BBC micro:bit ger ett fantastiskt sätt att lära sig att konstruera och styra elektroniska kretsar. Notera att dett kit kräver montering men ingen lödning krävs och du kan bygga din första krets på några minuter! Gör 10 experiment inkluderade i den medföljande steg för steg handboken. Alla delar ingår för att genomföra de 10 experimenten. I paketet ingår USB och Bluetooth. Låg energianslutning. Kompass och accelerometer. 2 x knappar som kan tilldelas av användaren. En 25 LED-skärm. 21-stifts kantkontakt.
388 4451 1.110:-
MICRO:BIT ROBOBIT MK3 BUGGY
En helt integrerad och uppdaterad version av Mk2 med alla alternativ integrerade i enheten. Kompakt DIY-robot som är enkel och snabb att bygga. Ingen lödning krävs. Kommer i en attraktiv presentförpackning. Integrerad ultraljudsavståndssensor, Integrerade linjesensorer, Integrerad pennhållare (designad för Sharpies, men andra pennor passar). Integrerade RGB-smarta lysdioder. Fullt stöd av Microsoft Makecode- tillägget - sök tillägg för “Robobit”. Drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej).
388 5227 885:-
NY
ROBO WUNDERKIND EDUCATION KIT
Ett prisat modul robotsystem som introducerar barn 5-14 år
för grunderna i programmering och robotik. Bygg din egen robot
från den enkla till den mer komplexa med hjälp av färgkodade, taktila, LEGO®-kompatibla byggblock. Programmera och styr dina uppfinningar genom att kontrollera rörelser, ljud, ljuseffekter och olika sensorer. Det finns många olika sätt att programmera - händelser, loo- par, funktioner, rutiner och variabler. Enkelt att använda och samtidigt hållbart. Ett set är perfekt för 2-3 elever. Kommer med tre olika intu- itiva appar och ett omfattande läromaterial. Idealiskt för pedagogiskt arbete när man vill introducera eleverna för programmering.
MICRO:BIT & ROBO WUNDERKIND | PROGRAMMERING | 287 NY
     NY
      NY
   388 1391 4.620:-
ÄNNU MER PÅ WWW.ABASKOL.SE
ROBO WUNDERKIND EDUCATION EXTENSION KIT
Uppgradera ditt Robo Wunderkind Education Kit med
Robo Wunderkind Education Extension Kit och öppna upp för nya möjligheter att lära programmering med fler byggblock. Tre nya sensorer, en programmerbar LED display och fler komponenter ger utökade möjligheter för eleverna att vara kreativa och programmera mer komplexa och funktionella robotar.
388 1392 3.320:-
  
   285   286   287   288   289