Page 294 - index
P. 294

294 | PROGRAMMERING | LEGO® EDUCATION & MAKEY MAKEY
         LEGO® EDUCATION KODNINGSEXPRESSEN
Coding Express är en kreativ, intuitiv och mångsidig lösning som introducerar förskolebarn till tidiga kodningskoncept som ökar deras nyfikenhet, kreativitet och lust att utforska och lära tillsammans. Baserat på det populära tågtemat tillåter den barn att göra kopplingar och intuitivt utforska tidiga kodningsbegrepp, såsom sekvensering, looping och villkorlig kod- ning, samtidigt som man utvecklar problemlösningsförmåga, kritiskt tänkande, samarbete och sociala och känslomässiga färdigheter. Gratis appar inom fyra områden för förskolebarn att utforska: Resor, Tecken, Musik och Matematik. Från 2 år.
288 5025 234 delar
MAKEY MAKEY STEM 12-PACK
Ett uppfinningskit för alla, ett enkelt kretskort som låter dig programmera din värld genom anslutning mellan vardagsföremål
till en dator. Omvandla t.ex. bananer till touchplattor. Anslut världen omkring dig till din dator. Rita din egen spelkontroll. Ingen mjukvara att installera. Knäpp fast två objekt till Makey Makey. Till exempel du och en banan (eller en iskub, eller en nallebjörn). När du rör bananen, tänker datorn att en tangent tryckts in, så du kan skriva ett brev, hoppa i ett spel, ta en bild, eller spela lite musik beroende på vilka signaler du vill ditt kommando ska ge. Hundratals mer exempel kan du hitta på MakeyMakey.com.
388 0697 12-pack 14.650:-
        MAKEY MAKEY CLASSIC
Makey Makey classic. Makey Makey gör STEM-utbildning kul! Börja enkelt med ett bananpiano. Du är igång på några sekunder. Sedan kan du skapa spelkontroller, musikinstrument och uppfinningar.
388 0228 390:- FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM #ABASKOL_SVERIGE
388 0227 825:-
MAKEY MAKEY GO
Makey Makey GO låter dig uppfinna saker i farten, och förändra världen med knäppet från en krokodilklämma så att vardagliga saker förvandlas till internetuppkopplade tryckknappar.
  KONTAKTA OSS FÖR MER INFO & PRISER
   292   293   294   295   296