Page 310 - index
P. 310

310 | PEDAGOGISKT MATERIAL | BÖCKER
NY NY NY
          32 SIDOR
 BAMSE JAG LÄR MIG OM FÖRSKOLAN
Bamse följer med Brumma till förskolan och stannar hela dagen. Det blir en rolig dag för dem båda, trots att kompisen Knorra tycker att Bamse är för gammal för förskolan. Men klarar han av att hålla sig lugn på vilan? Läs den fina berät- telsen om en helt vanlig dag på förskolan och om allt vad Brumma och kompisarna hittar på från samlingen på morgonen tills det är dags att gå hem. På många av uppslagen finns en enkel faktatext som hör ihop med förskolan.
276 0664 105:-
BAMSE JAG LÄR MIG OM VÅRDCENTRALEN
Det har varit en besvärlig natt i stubben för Mini-Hopp har ont i örat och feber. Han känner sig riktigt hängig och vill knappt äta något av morotsyoghurten han får till frukost. Mamma Nina tar med Mini-Hopp till vårdcentralen där han får träffa doktor Dina och får sitt öra undersökt. Läs den fina berättelsen om vad som händer på vårdcentralen och hur det fungerar där. På många av uppslagen finns en enkel faktatext som hör ihop med läkarbesöket.
BAMSE JAG LÄR MIG OM BRANDKÅREN
Lille Skutt är nyfiken på brandkåren och går
till brandstationen på öppet hus. Men han har glömt att ställa om sin väckarklocka och kom- mer alldeles för tidigt. De snälla brandmännen tar ändå hand om honom och visar runt. Då händer något som Lille Skutt inte hade väntat sig. Läs den fina berättelsen om en helt vanlig dag på brandkåren och om allt vad Lille Skutt får vara med om. Allt från att öva på att släcka bränder tills det faktiskt inträffar en riktig brand.
276 0665
NY
276 0667
SKOGSMULLE OCH DEN RÖDA FJÄDERN
Sagan om Skogsmulle berättad med ny text och nya fina illustrationer. Skogsmulle värnar om naturen och lär oss hur vi ska ta hand om den på bästa sätt.
276 0666 105:-
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM #ABASKOL_SVERIGE
105:-
105:-
     BAMSE JAG LÄR MIG OM ATT FÅ ETT SYSKON
Äntligen är Millas lillebror född! Hon trodde nästan aldrig att han skulle bli klar. På samlingen i förskolan berättar hon om sitt nya syskon och allt känns så spännande. Men när lillebror kommer hem blir det inte så roligt som Milla hade hoppats på. Det är stökigt och mamma och pappa är trötta och orkar knappt leka. Läs den fina berättelsen om vad som händer när man får ett nytt syskon allt från stolthet till avundsjuka som Milla upplever. På många av uppslagen finns en enkel faktatext som hör ihop med hur det är att få ett nytt syskon.
32 SIDOR
32 SIDOR
276 6217 149:-
NY
32 SIDOR
    32 SIDOR
  


   308   309   310   311   312