Page 373 - index
P. 373

LÄRARMATERIAL | PEDAGOGISKT MATERIAL | 373
      TIMSTOCK 20 MIN
Genom att trycka på en av startknappar som motsvarar den önskade tiden tänds det antal lysdioder som startknappen representerar
och nedräkningen startar. Nedräkningen visualiseras av en rad röda lysdioder som slocknar, en efter en, allteftersom tiden går. Avslutad nedräkning indikeras med blinkande lysdioder och 5 korta signaler. Stängs av med tryck på en av startknapparna. 20 min, 20 lysdioder. Behöver 2 R6 batterier, ingår.
267 9622 3.275:-
TIMSTOCK 60 MIN
Genom att trycka på en av startknappar som motsvarar den önskade tiden tänds det antal lysdioder som startknappen representerar
och nedräkningen startar. Nedräkningen visualiseras av en rad röda lysdioder som slocknar, en efter en, allteftersom tiden går. Avslutad nedräkning indikeras med blinkande lysdioder och 5 korta signaler. Stängs av med tryck på en av startknapparna. 60 min, 12 lysdioder, nedräkningsintervall 5 min. Behöver 2 R6 batterier, ingår.
BULLERMÄTARE ALERTA GER TYSTARE INOMHUSMILJÖ!
Det enkla sättet att kontrollera ljudnivån i t.ex. klassrum, bibliotek, korridorer. Ställ in ett lämpligt decibeltal för er miljö. När ljudnivån ökar, skiftar ljuset från grönt (acceptabel nivå) till gult (ökande nivå) och slutligen till rött (oacceptabel nivå). Om ni önskar, startar även en siren, eller eget meddelande vid rött ljus. Känner av ljudnivå från en viskning 50 dB till 110 dB. Kan ställas på t.ex. ett bord eller hängas på vägg. Levereras komplett med adapter och fjärrkontroll. Fungerar även med batterier. Räkneverk som visar hur många gånger det har lyst rött. Från 3 år.
108 0500 2.095:-
NY
FLANO KRAMDALEN
En saga om integritet. Varför ska man ha det? Denna saga är fören- klad från sin ordinarie version för att passa även de yngsta i detta vik- tiga ämne. Följ med barnen Vendela, Snäll-Kjell och Gladrian i jakten på betydelsen av det konstiga ordet integritet, ett äventyr som går genom vackra Kramdalen och tafsarnas läskiga by. Under tiden lär du dig hur du undviker faror och vad du bör göra om någon vill kramas eller ta på dig, på ett sätt som inte känns bra. Innehåller 2 st. flanoark i A4 format samt tillhörande sagotext.
   267 9621
3.275:-
NY
        FLANO DELA MED DIG
Flanobilderna är ett extra bildstöd till den omtyckta kompisboken “Dela med med dig” med Kanin och Igelkott. Till flanobilderna medföljer en enkel handledning med tecken som stöd som passar till boken och bilderna. Bilderna ger många uppslag till samtal, om hur det är att vara en bra kompis. Kanin och Igelkott tyckte det kändes bra att dela med sig, då gör man ju faktiskt någon annan riktigt glad! Flanoarket är i A3 format.
330 0958 220:-
ÄNNU MER PÅ WWW.ABASKOL.SE
330 0959 220:-
  
   371   372   373   374   375