Page 291 - KPM 2022
P. 291

MICRO:BIT & ROBO WUNDERKIND | PROGRAMMERING | 291
   MICRO:BIT MED INVENTOR’S KIT OCH TILLBEHÖR
Inventor’s Kit innehåller allt du behöver för att slutföra tio experiment, inklusive användning av lysdioder, motorer, LDR och kondensatorer. För att komma igång ingår handbok som guidar dig genom allt du behöver veta om programmering av BBC micro:bit. Detta kit kräver montering men ingen lödning och du kan bygga din första krets på några minuter! Gör 10 experiment inkluderade i den medföljande steg för steg handboken. Alla delar ingår för att genomföra
de 10 experimenten. I paketet ingår USB och Bluetooth. Låg energianslutning. Kompass och accelerometer. 2 x knappar som kan tilldelas av användaren. En 25 LED-skärm. 21-stifts kantkontakt.
388 4451 1.221:-
MICRO:BIT ROBOBIT MK3 BUGGY
En helt integrerad och uppdaterad version av Mk2 med alla alternativ integrerade i enheten. Kompakt DIY-robot som är enkel och snabb att bygga. Ingen lödning krävs. Integrerad ultraljudsavståndssensor, Integrerade linjesensorer, Integrerad pennhållare (designad för Sharpies, men andra pennor passar). Integrerade RGB-smarta lysdioder. Fullt stöd av Microsoft Makecode-tillägget - sök tillägg för “Robobit”. Drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej).
388 5227 974:-
ROBO WUNDERKIND EDUCATION KIT
Ett modulrobotsystem som introducerar barn 5-14 år för grunderna i programmering och robotik. Bygg din egen robot från den enkla till den mer komplexa med hjälp av färgkodade, taktila, LEGO®- kompatibla byggblock. Det finns många olika sätt att programmera - händelser, loopar, funktioner, rutiner och variabler. Ett set är perfekt för 2-3 elever. Kommer med tre olika intuitiva appar och ett omfattande läromaterial.
388 1391 5.082:-
ROBO WUNDERKIND EDUCATION EXTENSION KIT
Uppgradera ditt Robo Wunderkind Education Kit med
Robo Wunderkind Education Extension Kit och öppna upp för nya möjligheter att lära programmering med fler byggblock. Tre nya sensorer, en programmerbar LED display och fler komponenter ger utökade möjligheter för eleverna att vara kreativa och programmera mer komplexa och funktionella robotar.
388 1392 3.652:- ÄNNU MER PÅ WWW.ABASKOL.SE
                    289   290   291   292   293