Page 299 - KPM 2022
P. 299

INTERAKTIV STATION, DOKUMENTKAMERA & FUN TABLE | PROGRAMMERING | 299
        NETBOARD
Sätt kontakten i vägguttaget och vips har du en interaktiv yta! Netboard PORTABLE är en allt-i-ett-lösning som består av en interaktiv projektor och en kraftfull Ultrakompakt PC monterad på ett specialtillverkat stativ. Den är gjord för att kunna användas på golv, bord eller vägg. Elever och pedagoger kan skriva, räkna och läsa och interagera intuitivt med olika typer av utbildningsmaterial, som lärande spel, titta på filmer, webbsidor etc. Med NetBoard Portable kan eleverna utveckla sin motorik, sina kognitiva och sociala färdigheter.
 485 1000 485 1001 485 1002
Netboard NBPK-S8
NetBoard NBPK komplett utan HoverCam Solo 8 Plus NetBoard NBPL utan dator och HoverCam Solo 8 Plus
        DOKUMENTKAMERA
HOVERCAM SOLO 8 PLUS
Det perfekta verktyget för högläsning, elevexempel, ta bilder, spela in film och distansundervisning.
Med 13 MP och 4K upplösning har du en bildkvalité som kommer räcka långt. Levereras med mjukvara Flex 11.
485 8000
FUN TABLE - ETT INTERAKTIVT
SURFBORD FÖR BARN
DOKUMENTKAMERA HOVERCAM DUO
Dokumentkamera för distans och klass- rumsundervisning. Kan kopplas direkt till projektor/skärm via HDMI och till dator via USB. Med 12 MP och 4K upplösning har du en bildkvalité som kommer räcka långt. Levereras med mjukvara Flex 11.
485 0800
RÖSTFÖRSTÄRKARE OCH LJUDUTJÄMNINGSSYSTEM
Allt-i-ett-system; högtalare (50W), mixer och mikrofon.
Ingen installation. Röstinspelning via SD-kort eller USB- minne. Digitalt hi-fi-ljud, 360° ljudfält, 863 MHZ-865 Mhz bandet. Säker Bluetooth koppling. Mikrofon upp till 6 timmars användningstid. Uppladdningsbart batteri. 30 meters räckvidd. Kan kopplas till befintligt ljudsystem. Fungerar både inom- och utomhus.
485 0006
      Precis som en surfplatta, men större. Barn och vuxna, samlas enkelt runt bordet och kan samtidigt peka, rita, söka information, klicka och agera precis som på en surfplatta. Tillräckligt mobil och stabil för att placeras i offentliga miljöer och klara barns lekfulla hantering.
FUN TABLE
Fun Table är en interaktiv 32” pekskärm inbyggd i en stabil box. Tillsammans med en Android dator, Wi-Fi och ett nätaggregat kan bordet underhålla barnen på ett pedagogiskt sätt. Skärmen ligger i ett robust bord och är tålig med ett 5 mm härdat antireflexbehandlat skyddsglas. Inga krångliga installationer behövs – bara att slå på och börja utforska. 10 förinstallerade läroappar ingår och fler program kan laddas ner via Google Play. Fun Table är utvecklat och tillverkat i Sverige av svenska ingenjörer. Produkten är CE-certifierad, PSE-certifierad, Telec-certifierad, CCC-certifierad samt RoHS-certifierad. Plasten i bordet är miljöcertifierad och har högsta miljöcertifikat.
383 32xx
Ange färg 01 svart · 03 blå · 05 turkos · 32 grön · 55 röd
        ÄNNU MER PÅ WWW.ABASKOL.SE
Mer information om Netboard
KONTAKTA OSS FÖR MER INFO & PRISER
KONTAKTA OSS FÖR MER INFO & PRISER


   297   298   299   300   301