Page 442 - KPM 2022
P. 442

442 | PEDAGOGISKT MATERIAL | LEGO® EDUCATION
       LEGO® EDUCATION TEMAPARKEN STEAM DUPLO®
Temaparken STEAM bygger på barns naturliga nyfikenhet och önskan att skapa, utforska och undersöka världen i fråga om enklare naturveten- skap, teknik, ingenjörskonst, konst och matematik (förkortas STEAM på engelska) genom kreativ lek. Möjligheterna är oändliga när du och barnen konstruerar Temaparken STEAM med dynamiska åkattraktioner som rör sig, roliga spel och scener med hjälp av de speciella LEGO® DUPLO® klossarna. För varje resa till Temaparken STEAM växer barnens förståelse för kugghjul, rörelse, mått och problemlösning på ett roligt och engagerande sätt. Setet inkluderar kugghjul, banor, block, båtar och figurer samt 8 dubbelsidiga bygginspirationskort med 16 olika modeller att bygga. Från 3 år. ABS.
LEGO® EDUCATION RÖR DUPLO®
Setet låter barn utforska en värld av fantasidjur och andra kreativa mo- deller – byggda av rör! Med en färgglad samling unika rördelar, LEGO® DUPLO® klossar, bollar, dörrar och korgar, samt 6 inspirationskort kan barnen skapa en värpande höna, en drake, en liten bajsande larv och mer. Rör hjälper barn att utveckla färdigheter enligt ”21st century skills”, som problemlösning, samarbete och finmotorik. Det introducerar samtidigt begrepp som orsak och verkan, symmetri och tredimensionella former. Det här roliga undervisningssetet för förskolebarn innehåller dessutom ett Kom igång-kort med 5 enkla idéer, som inspirerar till lekfullt lärande med rör i klassrummet. Från 3 år. ABS.
288 5026 150 delar 2.800:-
288 5024
295 delar
3.575:-
      LEGO® EDUCATION BOKSTÄVER DUPLO®
Setet låter barnen leka och lära i en alfabetsvärld med LEGO® DUPLO® klossar och inspirerande aktiviteter. Innehåller bokstäverna A - Z i regnbågens alla färger. Inspirationskorten och Kom igång-aktiviteter hjälper barnen att lära sig alfabetet, känna igen och skriva bokstäver, identifiera fonem och skriva korta ord och namn. Byggplattor, små lastbilar och dörrar inspirerar också barnen att para ihop små och stora bokstäver, skapa sammansatta ord, gruppera vokaler och konsonanter och leka roliga lekar som ”gissa vilken bokstav som fattas”. Från 3 år. ABS.
288 5027 130 delar
2.280:-
     LEGO® EDUCATION TEKNISKA MASKINER DUPLO®
Ett set för unga kreativa designers. Från 3 år. 95 delar. ABS. Back av PP.
288 5002 95 delar 4.225:- FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM #ABASKOL.SE
 


   440   441   442   443   444