Page 274 - Möblekatalog 21
P. 274

 MAT-, MATERIALVAGNAR & STAFFLIER
Barn är ytterst kreativa och förser vi dem med rätt material och produkter öppnar sig en helt ny värld!
På följande sidor har vi samlat stafflier i olika modeller och storlekar för att kunna passa både liten som stor. Varför inte låta barnen testa det spännande glasstaffliet med ljuseffekt?
För materialförvaring och de kreerade alstren kan vi även erbjuda en hel del olika torkhyllor och materialvagnar.
Du hittar även brick- och matvagnar på dessa sidor som ju även kan användas inom andra områden än enbart i matsalen.
Återvinning och kärl för detta ändamålet är ett alltid lika aktuellt ämne och längst bak i detta avsnittet visar vi lite olika alternativ.
MILJÖ...........................................................................................276 MATVAGNAR .............................................................................. 277 BRICKVAGNAR.......................................................................... 280 SERVERINGSBRICKOR ............................................................ 280 TRÅDKORGSVAGNAR ...............................................................282 MATERIAL- OCH PAPPERSVAGNAR .......................................283 MÅLARVAGNAR .........................................................................283 BOK- OCH MATERIALVAGNAR................................................ 284 MATERIALSKÅP FELIX..............................................................285 PAPPERSFÖRVARING ............................................................... 287 TORKSTÄLL................................................................................ 288 STAFFLIER.................................................................................. 290
   272   273   274   275   276