Page 292 - Möblekatalog 21
P. 292

 FÖRVARINGSBACKAR & HYLLSYSTEM
Ett enkelt sätt att få ordning på alla saker som används och för att vi lätt kan hitta dem igen är att förvara dem i praktiska backar, boxar och lådor.
Vår populära serie med Plastbox Smart Store har låsbara lock och är stapelbara. Vi har även korgar i fina färger som lätt får plats i en bokhylla. Letar man efter ett tyst alternativ så har vi även det i vårt sortiment.
Stora förvaringslådor för utomhusbruk passar fint för förvaring av uteleksaker.
Vissa av våra boxar passar fint till förvaring i ett stort urval av våra hyllsystem, som t. ex. String och Elfa. Välj mellan olika material som björk, bok eller metall. Välj färdiga set eller skapa ert eget hyllsystem.
Vårt sortiment erbjuder er stor valfrihet!
PLASTBOX SMART STORE COLOUR ..................................... 294 PLASTBOX SMART STORE CLASSIC......................................295 PLASTBOX SMART RECYCLED............................................... 296 FÖRVARINGSKORGAR OCH -BACKAR...................................297 FÖRVARINGSLÅDOR.................................................................301 UNIVERSALHYLLA ABA........................................................... 302 HYLLSYSTEM I TRÄ ................................................................. 302 HYLLSYSTEM TEKNIS.............................................................. 304 HYLLSYSTEM COVER ...............................................................307 HYLLSYSTEM STRING ............................................................. 308 HYLLSYSTEM ELFA ................................................................... 310 HYLLSYSTEM BIBLIOTEKET .................................................... 312
   290   291   292   293   294