Page 8 - Möblekatalog 21
P. 8

 ENTRÉ
Det är viktigt att det första rum som du kommer in i på en förskola eller skola har en inredning som är både funktionell, flexibel, praktisk och dessutom säker för barn och elever.
Vårt sortiment av kläd- och skoförvaringar innehåller både en klassisk och modern design som är väl utformade för att passa alla olika behov. Flera olika material- och färgval gör att vi kan tillgodose de flesta kunders önskemål.
Även sittbänk, av- och påklädnadsbänk, skrivpulpet, förvaringsfack, mobilskåp och säkerhetsboxar är ofta förespråkade möbler för just entréutrymmen.
På följande sidor hittar du allt ni kan tänkas behöva för inredning av er entré.
KLÄDFACK ABA............................................................................. 10 KLÄD- OCH SKOHYLLA ABA BAS.............................................. 16 KLÄDFACK MARIA........................................................................ 18 KLÄDFACK PIA..............................................................................20 KLÄDFACKSSYSTEM BUBBLAN,
HOLKEN OCH PETER....................................................................22 KLÄDFACKSSYSTEM PLÅTIS......................................................26 KLÄDFACKSSYSTEM FINE...........................................................28 KLÄDHÄNGARE OCH KROKLIST................................................30 SITTBÄNKAR.................................................................................32 PÅ- OCH AVKLÄDNING ................................................................34 STÖVELKNEKT ..............................................................................36 SKOFÖRVARING............................................................................38 KLÄDFÖRVARING ......................................................................... 41 SKRIVPULPET...............................................................................44 SKOL- OCH ELEVSKÅP I PLÅT....................................................46 KLÄDSKÅP I PLÅT.................................................................49, 55 ELEVSKÅP I KOMPAKTLAMINAT................................................50 FÖRVARINGSFACK ....................................................................... 51 SÄKERHETSBOXAR OCH SMÅFACKSSKÅP.............................52 MOBILSKÅP...................................................................................53 KLÄDFÖRVARING OCH PERSONALSKÅP .................................54
   6   7   8   9   10