Page 312 - Möbelkatalog 2022
P. 312

 FÖRVARINGSBACKAR & HYLLSYSTEM
Ett enkelt sätt att få ordning på alla saker som används och för att vi lätt kan hitta dem igen är att förvara dem i praktiska backar, boxar och lådor.
Vår populära serie med Plastbox Smart Store har låsbara lock och är stapelbara. Vi har även korgar i fina färger som lätt får plats i en bokhylla. Letar man efter ett tyst alternativ så har vi även det i vårt sortiment.
Stora förvaringslådor för utomhusbruk passar fint för förvaring av uteleksaker.
Vissa av våra boxar passar fint till förvaring i ett stort urval av våra hyllsystem, som t. ex. String och Elfa. Välj mellan olika material som björk, bok eller metall. Välj färdiga set eller skapa ert eget hyllsystem.
Vårt sortiment erbjuder er stor valfrihet!
PLASTBOX SMART STORE COLOUR.......................................314 PLASTBOX SMART STORE CLASSIC.......................................315 PLASTBOX SMART RECYCLED.................................................316 FÖRVARINGSKORGAR OCH -BOX............................................ 317 TYSTA FÖRVARINGSBACKAR...................................................318 FÖRVARINGS- OCH PLASTBACKAR........................................319 PLAST- OCH VARUKORG ......................................................... 320 PLASTBACKAR I FÄRG ..............................................................321 FÖRVARINGSLÅDOR ................................................................. 322 UNIVERSALHYLLA ABA............................................................ 324 HYLLSYSTEM I TRÄ .................................................................. 325 HYLLSYSTEM TEKNIS............................................................... 326 SKÅPHYLLA WOOD................................................................... 329 HYLLSYSTEM STRING .............................................................. 330 HYLLSYSTEM ELFA ................................................................... 332 HYLLSYSTEM BIBLIOTEKET .................................................... 334
   310   311   312   313   314