Page 348 - Möbelkatalog 2022
P. 348

 LAMPOR
Vi har valt bra leverantörer på belysning för att säkerställa att alla nödvändiga märkningar och kontroller är av allra högsta kvalité.
På följande sidor presenterar vi i olika ”familjer” där vi eftersträvar en samlad serie för bords-, golv- och taklampor.
Vi har även ett stort utbud på vägglampor och som nyhet en ljuddämpande lampskärm.
Alla taklampor levereras utan stickkontakt enligt EU-direktiv. Hittar ni inte vad ni söker? Tveka inte att kontakta oss.
LJUDDÄMPANDE TAKLAMPA
SILENT PENDANT ....................................................................... 350
LAMPA PENSILE...........................................................................351 LAMPA SMILLA OCH SWAY ...................................................... 352 LAMPA BUDDY OCH TUBA ....................................................... 353 LAMPA CATO............................................................................... 354 LAMPA PICASSO ........................................................................ 355 LAMPA CAPO, PRIMUS OCH TITAN......................................... 356 LAMPA TROTSIG..........................................................................357   346   347   348   349   350